Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 090730 HTML - Já už nechci víc + foto / 04.08.2009 / Poslat odkaz příteli 
Jsem ohromen…




JÁ UŽ NECHCI VÍC, NEŽ CHVÁLIT JMÉNO TVÉ (celé CD najdeš ZDE )


Vážený pane Zmožek.
Dovolte mi prosím, abych Vám poděkoval za Vaši krásnou hudbu a texty a za veškerou činnost v rámci evangelizace společnosti.
Jsem ohromen s jakou láskou oslavujete ve svých písních Ježíše našeho Pána a Vykupitele. Také jsem se dříve snažil a činím tak dodnes ( ovšem velice poskromnu) tvořit písně k oslavě Pána. Okolí je vesměs přijalo kladně, ale tím to také skončilo.
Chtěl bych Vás poprosit a požádat o laskavost, zda by jste mi mohl zdělit, jestli bych Vám mohl svoje dílka zaslat k posouzení. Myslím si, že do mozaiky k oslavě Božího království lze použít coko-li jako kamínek, jen je potřeba vědět jak a kam ho uložit.
A VY TO VÍTE A UMÍTE.
Já však nevím jak to udělat a u nás ve farnosti o tyto věci nemá asi nikdo zájem. Profesionální nahrávky mých skladeb z důvodů finančních si nemohu dovolit ale mám alespoň demo snímky.
Myslím si, zě je škoda každého okamžiku a věci ,která je stvořena pro větší slávu Boží,aby byla zapomenuta a ztracena v šedi všedních dnů. Zvažte prosím zda by jste mohl nějak mi pomoci, při svém nabitém programu, nebo kam bych Vám mohl zmíněný materiál poslat.
Děkuji za vše neboť Vaše hudba mě léčí, povzbuzuje a pomáhá v životě.
Přeji hodně zdraví, Božího požehnání a lásky v dalším životě a práci.
Děkuji.
S pozdravem Zdeněk K.

Já ovšem nejsem producent, ani nakladatel. Jsem autor a současně svoje písně zpívám. Akční radius (věnuji se ještě Velké kvízové biblické soutěži na webu www.samik.cz, kam jsem osobně uložil přes 100.000 otázek a úkolů pro soutězící, mám spoustu koncertů atd atd atd) mé práce mi nedovoluje se věnovat skladbám jiných autorů zejména proto, že podobných požadavků a proseb dostávám mnoho – chodi mi téměř denne. Tak se omlouvám.



ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *