Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 090701 HTML / 18.07.2009 / Poslat odkaz příteli 
Děkujeme i za nabídku společné dovolené.



TVÉ JMÉNO VYVYŠOVAT

celé CD najdeš ZDE

Naši drazí v Kristu Ježíší. Moc děkujeme za váš dopis, který nás velice potěšil a povzbudil. Děkujeme také za vaše modlitby a duchovní podporu, kterou nyní potřebujeme. I my se za vás modlíme a děkujeme Pánu Ježíši Kristu, že jsme se s vámi mohli potkat. Děkujeme i za nabídku společné dovolené. Těšíme se na vás a rádi příjedeme na celých osm dní – od 22.8.2009 do 30.8.2009. Budeme opět čtyři a bratr v počtu tři. Prosíme o rezervaci 7 míst – 2 rodiny. Zatím vám moc děkujeme a všechny vás ze srdce zdravíme. Pán Bůh vám žehnej, opatruj a dávej sílu. Na shledanou Ivo a Monika .L. z Trutnova.

I my se moc těšíme na společnou dovlenou ve Sveržově u Bardejova. Pro ty, na které s už tentokrát pro nedostatek místa nedostane alespoň pozvání na koncerty do Sveržova. Každé poslední úterý v měsíci se zde v kulturním domě konají Večery písní Jiřího Zmožka ke chvále, oslavě a uctívání jména Ježíš.
ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *