Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 9311 / 09.03.2009 / Poslat odkaz příteli 
…velice rádi bychom Vás chtěli pozvat na muzikál Ztracený syn, jenž jste jeho autorem a tento muzikál nacvičila skupina asi 30 dětí z Havířovského společenství církve ASD…



Vážený pane Zmožku, velice rádi bychom Vás chtěli pozvat na muzikál Ztracený syn, jenž jste jeho autorem a tento muzikál nacvičila skupina asi 30 dětí z Havířovského společenství církve ASD.
Byli bychom rádi kdyby jste to viděl, poněvadž je to kus vaší práce a ta Vaše práce přináší ovoce.
Naše vystoupení je 15.3. 2009 v Karviné evang. církve v 16.00 dále 28.3.2009 v Českém Těšíně v 15.00 v církvi ASD a 29.3.2009 v domově senioru v Karviné v 14.00 .
Jste srdečně zván i když váš plán koncertů je velice plný, ale velice by nás to potěšilo, kdybyste tam byl na některí té akci a vemte i svoji manželku moc vás srdečně zveme Bůh s Vámi sestra m. m.

V tomto kraji jsem žil 20 let a vždycky se tam rád vracím. Je mi líto, že jsem nemohl pro velké množství povinností navštívit určitě hezké zpracování našeho muzikálu. Připravuji muzikál v Bratislavě a současně v Praze natáčím 3 cédéčka, které mají vyjít ještě v tomto roce. A tak mám jak se říká „nacestováno“ už dopředu.

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *