Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Nové písničky Jakuba Smolíka
na vánočním CD / 22.10.2008 /
Poslat odkaz příteli 
Zcela překvapivá situace nastala záhy po vydání nového vánočního CD Jakuba Smolíka LÁSKA SE NARODILA O VÁNOCÍCH. Píseň ŘÍKEJ MI TÁTO odstartovala vydání toho CD vítězstvím ve dvou hitparádách v českých rádiích.

Text k písni ŘÍKEJ MI TÁTO napsal Marcel Zmožek a zhudebnil jej jeho otec Jiří. Jde o duet, který spolu s Jakubem skvěle nazpívala dcera známého televizního baviče „Geni" Genzera.
Jakub Smolík je otcem dvouleté dcery Petrušky, s níž se nechal vyfotografovat i na obal vánočního alba. Otcovské pocity si přál zachytit i v některé z nových melodií. A protože malá Petra ještě zpívat neumí, stala se zpěvákovou „dcerou“ v písničce „Říkej mi táto" právě devítiletá Viktorka Genzerová.
Na tomto vánočním albu najdete také novinku Slzy sedmi bolestí, která je rovněž dílem autorů Jiřího Zmožka a jeho syna Marcela. Z jejich dílny určitě budete znát píseň To býval ráj, ale také několik písní z Jakubova repertoáru, jako jsou například Ave Maria a Prý chlapi nebrečí.
NAHRÁVKY Z NOVÉHO VÁNOČNÍHO CD JAKUBA SMOLÍKA SI MŮŽETE
POSLECHNOUT ZDE


ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *