Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT

O příkladech obrácení

/ 19.02.2007 /
Poslat odkaz příteli 

Zvonky štěstí – Jiří Zmožek na Rádiu Lumen 2. díl
(Jde o doslovný přepis rozhlasového rozhovoru)


Rádio Lumen:
Pán Zmožek, vedeli by ste uviesť príklad obrátenia sa človeka, ktorý prišiel do kontaktu s vami na základe pôsobenia Božej milosti – tu myslím konkrétne nejaké svedectvá?


J. Zmožek:
Já řeknu tři příběhy. Jeden se týká Bratislavy. Tady je jedna sestra, nebudu ji jmenovat, jmenuje se Eva Vaneková (smích...) a ona přišla na evangelizaci do stanu. Měli jsme evangelizaci a já jsem udělal výzvu a ona běžela dopředu, protože potom mně psala, že dlouhou dobu byla v nějaké krizi a ona přijala Ježíše Krista tam na to místě a do dneška jsme v kontaktu a do dneška vyjadřuje neobyčejné štěstí z toho, že přijala Pána. Je to takové naše velké sblížení. To je věc, která se třeba týká Slovenska-Bratislavy. Není to zrovna tak kuriózní, ale je to pro mně velice povzbudivé, protože teď tu sloužíme, v Bratislavě, vlastně každý týden.
Druhé takové, a to bylo velmi kuriózni, se stalo ve Vlašimi. Tam jsme měli evangelizační program a já jsem skoro ještě ani nestačil ty lidi pozdravit a řekl jsem: „Víte, dneska budeme sloužit a budeme vzývat jméno Ježíše Krista a když někdo bude chtít přijmout Ježíše Krista do svého života, obrátit se, stát se Pánovým, vzít ho do svého srdce...“ a z poslední řady se rozběhla žena a vyběhla na pódium a říkala: „Já chci!“ A ještě to nezačalo, takže my jsme ještě nic nehráli. Tak to byla asi nejkurióznejší situace. To je jako když se ve fotbale dá ve 13. vteřině gól, tak tohle jsme zažili ve Vlašimi.
A jednu takovou věc, to je příběh, který je taky kuriózní.... Byl jsem v Českých Budějovicích a dělal jsem tam program, který se jmenoval Můj Bůh uzdravuje a modlil jsem se tam za nemocné a přivedli tam jednu ženu, která měla nemocnou páteř a vůbec se nemohla hýbat, nemohla otočit hlavou a ve jménu Ježíš jsem se modlil a v tu chvíli začala cvičit. A já jsem ji řekl: Zítra mám tady program, přijď ve čtvrt na deset a já musím s Tebou mluvit o Tvých dětech. A ona říkala: „Co Ty víš o mých dětech?“ „Nic, ale musím s Tebou o nich mluvit, tak přijď!“ A přišla ve čtvrt na deset, to bylo v neděli a já jsem říkal: „Víš, než se začneme bavit, Ty jsi viděla Boží zázrak, On Tě uzdravil a chceš Ho přijmout jako Pána do svého života?“ A ona řekla: „Chci.“ A tak jsme se modlili a teď - co ty děti. Ona mi řekla: „Já jsem ve třech letech opustila svého syna a já s ním bydlím v jednom domě a já mám strašnou bolest chodit okolo něj, prostě, v tom domě, když jsem ho opustila, on se mnou nemluví.“ Já jsem říkal: „Budeme se modlit za tvé děti.“ A tak jsme se modlili za její děti a za toho syna, prosili jsme Pána, aby to změnil. A ona přišla asi za 3 týdny a říká: „Stala se úžasná věc. Já jsem měla na stolku Bibli a ten syn, který okolo mně nevšímavě chodil, tak mi ji vzal.“

Následuje píseň Tak Bůh miloval svět
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *