Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT

O posledních časech

/ 22.02.2007 /
Poslat odkaz příteli 

Zvonky štěstí – Jiří Zmožek na Rádiu Lumen 2. díl
(Jde o doslovný přepis rozhlasového rozhovoru)


Rádio Lumen:
Často sa hovorí o znamení posledných čias, myslím vojna, prírodná katastrofa, zlo medzi ľuďmi, panuje nevraživosť medzi ľuďmi, vytráca sa láska. Čo si o tom myslíte? Možno vidieť súčasnú dobu v tomto kontexte?


J. Zmožek:
Určitě, určitě. Má to už 24. kapitola (Matouš 24:12). Pán tam říká: „Rozmnožená bude nepravost, vystydne láska mnohých, vystydne láska mnohých lidí“. Věci, které se dějí, se nikdy neděly. Jenom taková ilustrace: Nikdy nebylo zemětřesení 8,9. Ale já neříkám, že my máme kázat katastrofy, my máme kázat Ježíše. My máme kázat Pána, který zachraňuje, který vysvobozuje a já chci zdůraznit prostě, že jakýkoli katastrofismus a všechno – já to nechci kázat, já chci kázat Ježíše. Proto, když se mě na to ptáte, říkám: Ano, je to znamení posledních časů, protože je to ve Slově, je to v Písmu a Pán na to upozornil. A já vám říkám, že já jsem fascinovaný Zjevením. Já v poslední době neustále čtu Zjevení a já jsem fascinovaný. A jestli dovolíte, je tady takový překvapující úryvek ze Zjevení, který mě v poslední době velice oslovil, protože my jsme kázali pořád Ježíše jako Pána pánů, ale On v poslední době přichází a tady v Zjevení (19:11-17): „Uviděl jsem otevřené nebe a hle, bílý kůň. A ten, který na něm seděl, se jmenoval Věrný a Pravý a ten spravedlivě soudí i bojuje. Jeho oči byly jako plamen ohně a na Jeho hlavě bylo množství korun a měl napsané jméno, které nezná nikdo, kromě něj. Byl oblečen rouchem nasáklým krví a jeho jméno je Slovo Boží. Za ním jela nebeská vojska na bílých koních, oblečená bílým a čistým kmentem. Z Jeho úst vycházel ostrý meč aby jím bil národy. On je bude pást železným prutem, On bude také šlapat vinný lis hněvu a rozhorlení Všemohoucího Boha. A na svém rouchu a na boku má napsáno jméno Král králů a Pán pánů“. On už je tady jako Král. On už tady přichází jako ten, který seděl na trůnu a přichází jako Král. To jsou ty poslední časy, kdy Pán se bude ukazovat jako Král králů.

Následuje píseň Teď předstoupím před Tvůj trůn
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *