Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
O darech jazyků / 09.03.2007 / Poslat odkaz příteli 

O darech jazyků
(Jde o doslovný přepis rozhlasového rozhovoru)


Rádio Lumen:
Pán Zmožek, vo Vašich piesňach som postrehol, že sa objavuje aj dar jazykov, o ktorých hovorí aj Sväté Písmo 1 Kor 14:2-5. Pre mnohých poslucháčov je tento pojem neznámy a dokonca aj nepriateľský fenomén. Ako by sa to dalo vyjadriť?


J. Zmožek:
Tak v prvé řadě já jsi myslím, že je to určitě dar, o tom není pochyb, že to dává Bůh, že to si nikdo nemůže žádným způsobem přivlastnit a je to dar jako jakýkoliv jiný. Já bych řekl, že je tam mnoho darů. Apoštol Pavel (1Kor 12:1-11) ještě popisuje dary sloužení, dary dávání. Všechny dary, které dostáváme. Je tam třeba taxativně popsáno těch devět darů: ať již jsou prorocké - dar víry. Moje manželka se modlí za nemocné a oni se skutečně uzdravují, ona má ten dar. A já se modlím míň za nemocné, ale také se modlím. Víme, že to máme od Pána. A taky je dar jazyků a je třeba zase to užívat tak, jak apoštol Pavel (1 Kor 12:10) upozorňuje - jak to užívat. My to většinou máme tak, že když přijde dar jazyků, tak Igor má výklad, nebo manželka má výklad a řekneme ten výklad k tomu, co Pán chtěl tím jazykem říct.

Následuje píseň Pán je Kráľ věčnosti
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *