Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
O darech Ducha Svatého / 10.03.2007 / Poslat odkaz příteli 

O darech Ducha Svatého
(Jde o doslovný přepis rozhlasového rozhovoru)




J. Zmožek:
Takže věřím, že to prostě přináší Duch Svatý.
Rádio Lumen:
V podstate ste mi odpovedali, chcel som sa opýtať, že ako sa dnes prejavujú dary Ducha Svätého, akú úlohu zohrávajú pre jednotlivca? V podstate ste mi to zodpovedali. Chcete to ešte doplniť?
J. Zmožek:
Já jsi myslím, že je to důležité, že můžeme chvilinku o tom mluvit. Já jsem se setkal s jedním kazatelem a on mi řekl takovou důležitou myšlenku. V jednom místě Bible je napsáno, Pavel říká Timoteovi (2.Tim 4:5): Avšak ty buď ve všem střízlivý, snášej útrapy, konej dílo zvěstovatele evangelia a cele se věnuj své službě.“ A ten verš začíná: „Ty buď ve všem střízlivý“. A on měl velké problémy s Korintskýma, protože ti tam milovali dary Ducha a přetavovalo se to všemi způsoby, že on to tam musel usměrňovat. Takže tady je třeba skutečně myslet na to, jak říká Pán Římanům ve 12. kapitole (por. 1. verš). A tam je napsáno: vydávejte svá těla jako oběť živou. Ale končí to tím, že každý úd v těle Kristově má určité obdarování (verš 6-8). Takže nemůže nikdo říct , že má například všechna obdarování a někdo nemá žádné, protože Pán dal dary. Takže věříme, že dal dary a v Efez 4:11 je napsáno, že dal proroky, apoštoly, učitele, evangelisty, pastýře a tak dále. Takže On dal dary, ale ty buď ve všem střízlivý.

Následuje píseň V Jeho jménu
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *