Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Rádio Lumen / 16.03.2007 / Poslat odkaz příteli 

Před časem vzbudily velký ohlas pořady na Rádiu Lumen, které jsou nyní k dispozici i na CD. Můžete si přečíst zajímavá témata a poslechnout i mp3 ukázky.
(Jde o doslovný přepis rozhlasového rozhovoru)




Rádio Lumen:
Vážení poslucháči, vítam vás pri počúvaní dnešnej relácie KARMEL. Hosťom dnešnej relácie je Jiří Zmožek – populárny český spevák a skladateľ. Pokojné a ničím nerušené počúvanie relácie vám od mikrofónu želá Karol Orban.

Následuje píseň Už mi, lásko, není 20 let
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

Rádio Lumen:
V štúdiu Rádia Lumen sedí so mnou Jiří Zmožek, populárny český spevák a skladateľ. Pán Zmožek, čo by ste o sebe prezradili poslucháčom rádia Lumen?
J. Zmožek:
Som Boží služebník(říká s úsměvem) – ale raději budu mluvit česky. Já vždycky, když přijedu na Slovensko, tam mě to trošku láká mluvit slovensky, protože se mi hrozně ta řeč líbí, ale neumím to tak dobře, tak raději budu mluvit česky. Já jsem na Slovensku byl poprvé za takových zvláštních okolností, když jsem měl 15 roků, pak jsem dostal takovou těžkou nemoc, takovou tuberkulózu, jmenuje se to Pleuritis exudativa. Byl jsem tehdy čtvrt roku na léčení v Tatrách a Bůh už tehdy byl takový milosrdný ke mně , že ačkoliv to byla velice těžká nemoc - já jsem měl jeden a půl litrů vody na pohrudnici, kterou mi vytahovali ¾ hodiny takovou velkou jehlou – injekční stříkačkou, nebudu to moc popisovat, protože to nebylo nic příjemného. Narodil jsem se v Otrokovicích na Jižní Moravě, ale když jsem byl tady, na Slovensku, poprvé, tak to bylo v době, kdy jsem se tu uzdravil.

Následuje píseň Pro keho sa strojíš
ukázku mp3 i text písně najdeš * ZDE *

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *