Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 7/07 – 5825 / 04.02.2007 / Poslat odkaz příteli 
Mily pan Zmozek, som velmi rada, ze sa to predsa akosi podarilo vylepsit..


Myslim,ze to prispeje k spokojnosti aj inych sutaziacich. To heslo je velmi trefne a vystizne. Dakujeme za Vase osobne pozvanie, budem ho tlmocit mojim priatelom.
Urcite ich to bude este viacej motivovat, ako moje pozvanie. Niektori uz slubili, ze pojdu. Najmä ti, ktori Vas poculi na radiu Lumen. Ked som pocuvala tie CD, ktore maju nazov Jiri Zmozek na Radiu Lumen, bola som velmi oslovena a ak som mala pochmurnejsie myslienky, rozplynuli sa a mala som v dusi radost. Je vela piesni, vlastne vsetky, ktore v cloveku vyvolaju radost. Mne sa velmi pacia Zalmy krala Davida.
No najviac z nich Pan je moj pastier.
No cosi fantasticke! Ta hudba, ten spev, neviem to odborne pomenovat, je jednoducho nadhera! Aj mojmu starsiemu synovi sa to velmi paci. A ked pocuvam piesne Milovat vic, Vic te znat az mi slzy tecu. lebo naozaj tuzim Pana viac milovat a poznat. Za to vsetko patri vdaka nasmu Panovi, ktori si Vas vybral za svoj nastroj. A dobry nastroj! Tesim sa teda na Surany.
Ako to pisete? V Jeho lasce! M. T.

JZ: Co se týká našich stránek a zejména kvízových soutěží, tak je stále co vylepšovat. Udělal jsem celkem 2.000 kvízových otázek. Ani nevím, kde na to beru na všechno čas...

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *