Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 2001 5633 / 03.08.2008 / Poslat odkaz příteli 
Motto: Andělé kdesi nad námi žijí na nebi s hvězdami, tam v nebeských věžích. Ti andělé nás vedou životem a naše kroky střeží…..


Motto: Andělé kdesi nad námi žijí na nebi s hvězdami, tam v nebeských věžích. Ti andělé nás vedou životem a naše kroky střeží….. Tito andělé sestoupili 7. června 2008 k nám na zemi a rozepnuli svá křídla nad nádhernou atmosférou mše svaté spolu s koncertem Jiřího Zmožka a jeho nejbližšími.
Zazněly písně svaté, písně plné lásky a slov, která hladila na duši a byla všem srozumitelná.
Na své si přišli i malí křesťánci. Za účasti manželky p. Zmožka.
Kostel sv. Jiří konečně přivítal v hojném počtu ty, kteří by zde měli být častěji. Věřící i nevěřící. Tentokrát jich nebylo málo a přišli i odjinud.
Byli to manželé Šafránkovi, kteří navzdory velkému rodinnému zatížení dlouho a vytrvale usilovali o to, aby se uskutečnila tato krásná věc.
Překonali uvedené problémy s pomocí ochotných občanů i své rodiny a uskutečnili krásnou věc. Prožili jsme pěkné sobotní odpoledne v našem svatém stánku.
Těmto lidem, ale především Vám, manželé Šafránkovi, vyjadřuji jménem svým i našich spokojených spoluobčanů vřelý dík.
Všichni, bez rozdílu, toužíme po lásce svého bližního, v písních, které berou za srdíčko. Bylo nám všem hezky a odcházeli jsme z kostela s krásným pocitem, že to s námi lidmi není ještě tak zlé.
Srdečné díky i Vám , pane Jiří Zmožku i Vašim blízkým….Zanechali jste v nás na dlouho hřejivý pocit.
Díky za bohulibý zážitek. Buďte všichni pozdraveni.
S úctou Jaroslava K.

Tady ani není skutečně co dodávat. Snad jen zopakovat díky manželům Šafránkovým a vyprošovat u Pána více takových vydaných a obětavých následnovníků Ježíš Krista.

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě – monument na zadní stěně chrámu sv.Vincenta de Paul

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *