Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 115 – 5681 / 29.03.2007 / Poslat odkaz příteli 
Chvála Kristu!
Milý bratře, mám v srdci velkou radost i vděčnost za to, že Pán je tak nádherný a skvělý...

že nám dal možnost se vzájemně setkat. Nakonec i nápad, aby jste spolu s Vašimi spolupracovníky přijel - i to je velká milost Boží! Buď jemu chvála - a i když je půst - musím říci - ALELUJA!
Co nejdříve Vám dáme vědět podrobnosti ohledně našeho programu 5.5. t.r. Zatím snad jen upřesnění - koukala jsem, že jste rychlovka :-) a že už je alespoň odkaz na připravovaný koncert - správný název naší vesničky je KOCLÍŘOV U SVITAV :-), možná můžete připsat v centru Fatimského apoštolátu.
Poloha tohoto místa je dobrá - blízko do Čech, na Moravu a nakonec i na Slovensko. Lidé se sem dostanou autem, busem a nakonec i vlakem (Svitavy jsou také v blízkosti železn. uzlu - České Třebové) - takže - Pán nám připravuje skvělou cestu. A kdo má rád pohyb - máme pro něj dobrou zprávu - přes Koclířov vede také cyklostezka :-)
Ještě jedna zajímavost - znáte písničku p. Dobeše "Koclířov 1, Svitavy 5 - společně obrátíme svět"... no řekněte, není to také prorocké SLOVO?
Těšíme se, že budete mít podíl na rozsévání semena Boží Lásky - uvidíte, že naše obec je velmi zvláštní - přesto, že doba 40 let nechala vidět svůj "zub" na mnohém, duchovní život vše posvěcoval. Je zde bývalý redemptoristický klášter (jako 1. místo v ČR), dlouhá léta zde sloužily školské sestry, poutní místo ke sv. Filoméně a nyní již 11 let centrum Fatimy v ČR a zároveň sem přichází lidé nejen z ČR, ale i ze zahraničí (vždyť Koclířov - to jsou také sudety....) a ještě mnoho jiného je možné se o Koclířovu dozvědět.
Já vždycky říkám, že jsem se do Koclířova zamilovala na 1. pohled (jinak pocházím z Moravského Berouna a jsem "odkojená" na ondrášovské minerálce :-)
Milý bratře, odpusťte mi mou prostořekost, ale vnímám velkou vděčnost i blízkost a zároveň se již moc těšíme na setkání v Koclířově.
Budete-li mít někdy cestu kolem, velmi srdečně Vás zveme - přijeďte se podívat... třeba bychom také mohli připravit týden chval a díků - společně - i s koncertem - třeba evangelizačním pro naše "zatím nepraktikující" sousedy :-))) i když za poslední léta je mnoho nových malých dětí, které se učí milovat Ježíše.
Pán s vámi
Vaše v Kristu a Marii
Hanka Frančáková a celá Fatima Koclířov

Bližší informace o koncertu Jiřího Zmožka na této Fatimské pouti se dozvíte na tel: 731 598 752 JZ: Táňa nechybí na žádném našem koncertu. Umí si ty chvály opravdu užít.

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *