Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 40/07 5935 / 04.02.2007 / Poslat odkaz příteli 
Sláva buď Ježíši skrze každé slovo, které vyjde z našich úst a skrze každý skutek, kterým projdeme!
Drazí Jirko a Marcelo,

Nějakou chvíli jsme vás neviděli ani o vás neslyšeli, a protože jste stále v našich srdcích, rádi bych na tom něco změnili. My prožíváme změny, které by se dali popsat asi takto: Vnímali jsme už nějakou dobu, že Pán chce, abychom šli výš a blíž k Němu, a vykopali nové poklady, které pro nás má, jenže jsme stáli na vrcholku nevysoké hory, navíc již "vytěžené".
A z té hory vedla cesta výš jedině tak, že nejdříve sestoupili dolů do údolí a pak až začali stoupat na tu správnou vysokou horu plnou nevytěžených zlatých žil. Pro některé okolo nás to mohlo vypadat, jako že "jdeme dolu", ale z celého srdce věříme, že to byl Pán, kdo nám zavelel, abychom šli.
Teď už máme za sebou údolí a pouštíme se do výstupu vzhůru, zatím to není až tak "vzrušující", ale vnímáme, že se začíná ozývat ďábel, kterému došlo, kam jdeme, ale taky pociťujeme nadpřirozenou přízeň od Ježíše a "drobné" zázraky během cesty.
Od čtvrtka do neděle jsme bez dětí, takže pokud můžete a chcete, rádi bychom vás viděli a společně oslavovali Ježíše.
"I stane se v posledních dnech, že utvrzena bude hora domu Hospodinova na vrchu hor, a vyvýšena nad pahrbky, i pohrnou se k ní všickni národové. A půjdou lidé mnozí, říkajíce: Poďte, a vstupme na horu Hospodinovu, do domu Boha Jákobova, a bude nás vyučovati cestám svým, i budeme choditi po stezkách jeho" (Izaiáš 2:2-3).
Vaši Honza a Martina

JZ: Díky Honzo a Martino, už se těšíme, až budeme zase společně chválit Pána!!!

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě – sólista opery Slovenského národního divadla Jozef Kundlák zazpíval na závěr koncertu závěrečnou árii nového muzikálu Jiřího Zmožka Velký příběh apoštola Pavla, který otextoval syn Marcel a texty písní do slovenštiny přeložil Ľubomír Feldek

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *