Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 41/07 5941 / 04.02.2007 / Poslat odkaz příteli 
Mily Jirko, dostala sa k nam mailom prezentacia nekrolog k umrtiu Karla Svobodu.

Je to velmi smutna sprava. Nevieme, ci bol ten clovek spaseny, ale nemame dovod sa domnievat ze bol... V tej prezentacii bol vykresleny ako naozaj slavny clovek a hudobny velikan. Lenze pokial odisiel do zatratenia, ... a tu si uz spominam na Tvoju pesnicku, ze "jestli nemas spaseni..."
Pisem Ti vlastne preto, lebo som si uvedomil, ake vzacne a slavne je ked sa jedna malicka ludska dusa rozhodne uverit v tu pravu slavu, v slavu Bozieho Syna. Je to ovela vyznamnejsie ako cela kolekcia hudobnych cien prinasajucich slavu a uznanie od ludi a kniezat tohto sveta. Som vdacny aj za Tvoje rozhodnutie vydat a poddat svoje velke hudobne talenty do tych najlepsich sluzieb, do sluzieb Kristovych.
Slava toho najmensieho v Kralovstve Bozom bude neporovnatelne vacsia ako slava tych najvacsich pozemskych hudobnych velikanov a hviezd. A to ma velmi povzbudzuje vytrvat vo viere a pomahat k tomu, aby svedectvo Evanjelia napredovalo.
Prajem hojnost Kristovej milosti a Jeho zjavenia pre dalsie kroky na Jeho uzkej ceste...
Martin K.

JZ: A proto stále vzývejme Pánovo jméno, neboť jak je psáno, KAŽDÝ, KDO BY VZÝVAL JMÉNO PÁNOVO BUDE SPASEN (Řím 10.9 – 12). Problém je, že po smrti už se to nedá. Leda v nebi. Ale tam vede jen úzká cesta, a jak je psáno, málokteří tam vcházejí.

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě – sólista opery Slovenského národního divadla Jozef Kundlák zazpíval na závěr koncertu závěrečnou árii nového muzikálu Jiřího Zmožka Velký příběh apoštola Pavla, který otextoval syn Marcel a texty písní do slovenštiny přeložil Ľubomír Feldek

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *