Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 48/07 + zlatá deska – fotogalerie 6340 / 04.02.2007 / Poslat odkaz příteli 
Prajem Vam vela pozehnania v Novom roku.

Velmi sa mi paci vasa stranka aj do 1994 aj od 1994, som hlavne rad, ze robite biblicke kvizy, ktore pomahaju rozsirovat a poznavat Bozie Slovo.
Mam ale jednu pripomienku, uz sa mi viackrat stalo, ze som odoslal odpovede na kvizove otazky, spravne odpovede boli podla vas take iste ale body ste nepridelili. Nie je pre mna dolezite zbierat body, skor si overujem a zdokonalujem moje poznanie Bozieho Slova, ale predsa ak je odpoved spravna... Nech Vas Pan naplna svojou tvorivostou pri skladani krasnych piesni a silou svedcit o Jeho laske.
Este jedna otazka. Nebudete pokracovat v serii: "Bible a pisne"? Jednotka a dvojka su velmi mocnym "rozjimanim" nad Janovym evanjeliom.
Dakujem za Vasu sluzbu.
Vas posluchac, a "citatel" Martin P. s rodinou.

JZ: Pokud napíšete špatně svou emailovou adresu, tak to byvá většinou ta chyba, která způsobí, že se vám nepřičtou body v kvízové soutěži.
A k té druhé otázce. Děkuji Pánu za ten zájem, který se stále rozrůstá a s radostí Vám sděluji, že právě dnes, když píšu tyto řádky vyšel třetí díl Bible a písně Jiřího Zmožka.

připravili jsme turné ZLATÁ DESKA – UŽ MI, LÁSKO, NENÍ 20 LET

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *