Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 51/07 + zlatá deska –fotogalerie 6434 / 03.02.2007 / Poslat odkaz příteli 
Dobrý večer.
Práve pred chvíľou u nás doma počas štedrovečernej večere krásne hráli pesničky z CD Jiriho Zmožka,spolu s deťmi a peknými vianočnými melódiami.

Pán Zmožek v tento čas sme v dobrom mysleli aj na Vás, Vašu rodinu a kolektív spolupracovníkov.
Prajeme Vám všetkým šľastné , požehnané Vianoce a dúfame, že sa čoskoro niekde na východe Slovenska uvidíme. Zároveň Vám prajeme úspešný Nový rok,hlavne zdravie. Je veľká škoda, že v blízkej dobe nemáte vystúpenie v Michalovciach, odkiaľ pochádzame. Pozerali sme s manželkou Váš harmonogram koncertov a časovo ako aj, že je to blízko,. by sme mohli opäť si vypočuť Váš koncert v Humennom. Dúfame, že nám do toho nič nepríde a vypočujeme si Vaše piesne v kostole v Humennom.
Ešte raz pán Zmožek , Vám, Vašej rodine, Igorovi Mamojkovi s rodinou a ostatným Vašim kolegom pekné a radostné Vianoce a šťastný Nový rok praje rodiná N. z Michaloviec.


JZ: Humenné a Michalovce. Dvě místa, kam jezdíme obzvlášť rádi. V Michalovcích jsme zpívali i v evangelickém kostele a byli jsme potěšeni nadšením návštěvníků. A totéž zažíváme i v Humenném u P.Dušana, ale naposledy i u Grékokatolíků, kde nás mile překvapila skupinka mladých.

připravili jsme turné ZLATÁ DESKA – UŽ MI, LÁSKO, NENÍ 20 LET

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *