Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy VD 6708 / 01.01.2007 / Poslat odkaz příteli 
Díky za mnohá povzbuzení.

Drahý brat v Ježišovi Kristovi! Veľmi pekne dakujem za Vaše piesne, niektoré z nich ma veľmi hlboko oslovili, a Boží Duch skze ne posobil v mojom srdcu.
Som veriaci už skoro 26 rokov a vyslobodenie z vášní alkoholu, cigariet a nečistoty som prežil pred bezmála 22 rokmi. Odvtedy som sa nedotkol mimo večere Pánovej alkoholu. Som vďačný mojmu Pánovi, že ma zachoval až do dneska, aj keď stále má na mne čo premienať. Oslovila ma najviac Vasa piesen kde citujete Božie Slovo a veta: "Tu sa rozpomenuli Jeho učeníci, že je napísané: Horlenie za Tvoj dom ma zožiera." Pán mi okrem iného ukázal moj laxný postoj k Božím veciam, Jeho domu a Jeho vyvoleným.
Prajem Vám Boží pokoj, jeho premienajucu prítomnost na kazdy den, nech vsetky Vase piesne moze Bozi Duch pouzit na premenu ludskych srdc.
Vas brat v Kristu Jezisovi
Karol F.


připravili jsme turné ZLATÁ DESKA – UŽ MI, LÁSKO, NENÍ 20 LET
Překvapením bylo společné vystoupení s klavírním virtuózem Richardem Rikkonem, které publikum přijalo dlouhotrvajícím potleskem
Pozorně poslouchal a pak spustil…

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *