Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy VD 6340 / 30.01.2006 / Poslat odkaz příteli 
S vděčností Pánu čteme tyto povzbudivé řádky lidí, kteří, jak je vidět, žijí opravdový život z Boží milosti.

Vážený pane Zmožek !
Od 14. srpna, kdy jsme z Boží milosti směli být přítomni , prožívat a podílet se s vámi všemi na jedinečných večerech oslavy Jména Ježíš ve Frenštátě p/Rad. , tak od té doby žiji v mučivé nesvobodě z naléhavé potřeby napsat Vám dopis , ze kte - ré se ( z té nesvobody ) konečně pokusím osvobodit až dnes, - tím , že se k tomu, napsat Vám dopis konečně dostávám .
Ta naléhavá potřeba napsat Vám, vyplývá z naléhavé touhy vyjádřit vděčnost a dík nejprve Pánu Ježíši za to, že si Vás vyhlédl a povolal k tomu, abyste byl Jeho vy - jímečným , oddaným a věrným nástrojem, - láskyplným nástrojem k oslovení , získá - vání a záchraně mnohých na Jeho tak zpustošené vinici . Na druhém místě pak neobyčejnou vděčnost dík a Vám, že jste tu nabídku nástroje od Pána - rozeznal, vy - slyšel , a s horlivostí svým životem oddaně a požehnaně žil . / dalších chval na Vás se prozíravě raději vzdám, neboť podobných dopisů zajisté dostáváte v hojnosti, - a pak hlavně proto, - jak od Vás vím, - že chválení Vaší osoby Vás spíše zarmucuje, z duše nenávidíte a že více vítáte opak .
Já jsem jen jeden z mnoha Vašich věrných posluchačů , kterému se tehdy , v tom Frenštátě dostalo tolik mnoho nezasloužených milostí tím, že jsem prožil, díky Vašemu vystoupení , tím nejlepším možným způsobem týden ze své 14. denní do - volené, - neboť vnímám, že není dokonalejšího, smysluplnějšího a vnitřně šťastnějšího prožívání lidské činnosti, - než právě celým svým životem uctívání, chválení a oslavování požehnaného a slavného Jména Ježíš . / - Možná se rozpomenete, - já jsem ten, "kvůli kterému jste tehdy do toho Frenštátu přijeli koncertovat ", abych tak byl ušetřen původně zamýšlené cesty za vaším vystoupením do vzdálenější sloven - ské Bratislavy . Jsem ten, kterému tvrdošíjný a neochotný šéf "pokazil" dovolenou tím, že mi neumožnil vybrat celých posledních 14 dní v srpnu "v kuse" , kdy jsem jí musel přerušit jedním týdnem pracovním, a zahajovat jí "nouzově a neplánovaně" o týden dřív, - tedy právě od 14. - 18. srpna ! - termín "vašeho - našeho" Frenštátu /.
No povězte, - mohla to Boží Dobrota a Prozřetelnost celé zrežírovat dokonaleji ?? - Původní "pokažení" proměnit v něco , o čemž se nám ani nesnilo , - a ještě navíc tak vrchovatě ?? ( původně plánovanou "Bratislavu s Vámi" 22. 09. 2006 jsem měl připravenou pro manželku jako ten nejlepší dárek k jejímu svátku,- a zde naráz nám byla darována možnost účasti celé šňůry Vašich vystoupení takřka "za humny" - pouhých 70 km ze Slušovic ! ) Navíc tak neobyčejnou zkušennost a zážitek jsme mohli dopřát i naším vnoučatům Martínkovi a Michalce, což považuji za zvlášť pří - nosné , neboť tím nadšeně žili a kromě odpoledních představení statečně vydrželi s námi i večerní koncert pro dospělé .
Na závěr Vás ještě prosím, abyste vyjádřil velkou vděčnost a dík také Vaší ženě, paní Marcele, za krásnou a jedinečnou "modlitbu za Boží manžele" a rovněž i panu Igorovi Mamojkovi , - za jeho ryzí svědectví lásky ke Kristu v modlitbách , a všem vám dohromady za nezapomenutelné chvíle uctívání, chvály a oslavy v tak krásném jednotném společenství Kristovy lásky .
Kéž vám všem Pán v hojnosti žehná, pomocí svých Sv. andělů ochraňuje a vede , posiluje a bohatě inspiruje mocí Ducha svatého svými dary při vašem bohumilém díle pro Jeho stále větší slávu !!!
V pokorné modlitbě
s vděčností a díky
Miroslav Ž. MVDr.

připravili jsme turné ZLATÁ DESKA – UŽ MI, LÁSKO, NENÍ 20 LET zlatá deska –fotogalerie

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *