Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 09103 / 21.01.2009 / Poslat odkaz příteli 
Tak při čtení toho dopisu se mi doslova tlačily slzy do očí…



ahoj moc tě zdravím samiku.pořad jsem se chtěla přihlasit do nějake soutěže,měla jsem možnosti mnoho,ale ja bych to nezvladla a to proto že jsem vyrustala v domově pro mentalně postiženou mladež a nemam takove ikve jako zdraví člověk a tak jsem rada že jsem se mohla příhlasít to teto soutěže pro děti a rodiče.rodič nejsem a ani byt nemužu protože jsem nemocna.vzala si mně k sobě paní zdenka ktere řikam maminko a ktera mně vede k normalnimu životu a stara se o mně a uči mně.mam hodně roku už mi bude 33 ale maminka zdenka mi řikala že mam ikve a rozum na 12 let,sice se za to stidím ale zato nemužu ale snažím se a jak mi řekla maminka človek se uči cely život.mam rada plišaky.k vanocum dostala panenku šušu ktera umi zavirat a otvirat očička je to ma první panenka kterou jsem kdy v živote dostala. ted jsem se už i po dlouhe dobe naučyla psat na počitači a tak vam píší a moc vam dekují že jsem se mohla zučastnít soutěže i když jsem 159 a vím že nevyhrají ale ja jsem rada že se mužu vaši soutěže zučastnit.děkují moc.jana v.

Tento dopis jsem dostal do pošty našeho dětského webu www.samik.cz
Pokud soutěže pro děti na tomto našem webu neznáte, tak Vás srdečně zveme k jeho prohlídce. Učitelé základních i středních škol mluví pochvalně o této soutěžní formě, která dětem umožňuje zdokonalovat se v předmětech základních i středních škol.

Na fotografii předáváme 1. cenu v naší soutěži na www.samik.cz - špičkový notebook!

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *