Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 0923 / 20.01.2009 / Poslat odkaz příteli 
Vážený pane Zmožku,
velice jsem byl potěšen, když manželka na internetu objevila Vaše duchovní písně a ještě toho stylu, který mám velmi rád...



Vážený pane Zmožku,
velice jsem byl potěšen,
když manželka na internetu objevila Vaše duchovní písně a ještě toho stylu, který mám velmi rád.
A tak mé první kroky na počítači (nedávno jsem se začal učit na počítači) spočívají, že si jej pomalu denně pouštím a zpívám.
Jelikož mám rád muziku a též umím hrát na hudební nástroj, tak je mým přáním některou z Vašich písní zazpívat těm, kteří potřebují povzbuzení a oslovení Božím duchem. Navštěvuji též společenství věřících, kde bych rád zazpíval i některou z Vašich písní, popřípadě s podobně smýšlejícími přednesl program o marnotratném synu.
Ta Vaše kolekce písní k tomuto tématu mě inspirovala k utvoření krátkého programu, který bych chtěl přednést v jednom sboru, kde je pár lidiček, kteří se obrací k Bohu a vzývají jej. Začal jsem Vaše krásné písně přepisovat do not a tu mi manželka připomněla, zdali jsem Vás požádal o povolení Vaše písně zpívat.
I přesto, že je budu zpívat v kruhu věřících lidí, Vás tímto prosím o svolení. V internetových klipech jsem zpozoroval, že navštěvujete živé společenství věřících, ale nevím kde.
Rád bych toto společenství navštívil, a velmi rád Vás poznal osobně. Prosím, pokud mi můžete prozradit, kdy a kde budete mít své duchovní představení, rád bych se také zúčastnil.
Toto je můj první a nejdelší e-mail, který jsem poslal v mých prvních krocích práce na počítači. Jsem rád, že Bůh, i tento způsob používá pro své dílo, a prosím Boha o to, aby Vám i nadále dával myšlenky, hlas a veselého ducha pro tuto oblast oslavování našeho nebeského Otce.
Přeji Vám pokoj Boží a Jeho požehnání
Z.Vladimír


Vazeny pane Z.,
hrajte to vsude, jak chcete. Hlavne at se siri vsude slava jmena Spasitele Jezise Krista.
Jinak se schazime v mensim ekumenickem shromazdeni, nevim ani odkud jste a jestli by to pro vas bylo dostupne.
V Lasce Jezise Vas zdravi Jiri Zmozek
P.S. Na to, ze pisete o sobe jako o zacatecnikovi, tak Vam to jde na pocitaci skvele!...
Jinak nase shromazdeni je ekumenicke, predevsim vsak Kristocentricke s akcentem na slavu Jezise Krista, ktery jak pravi pismo svate (zjeveni 15. kapitola) jediny je Svaty. Jinak často slouzim na katolickych msich sv., kdes se v liturgii vždy zpiva : Ty jediny jsi svaty, Ty jediny jsi Pan, Ty jediny jsi nejvyssi, Jezisi Kriste.
Diky Bohu za Jezise a za Ducha Svateho!!!

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *