Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 0935 6411 / 05.01.2009 / Poslat odkaz příteli 
Nakonec se Vám omlouvám, v tom Hnojníku jsem se posadil právě na tu židli z níž trčel hřebík, natrhl jsem si kalhoty…



Vážený pane Zmožek, chci Vám alespoň touto cestou poděkovat za nádherné odpoledne na Vašem konzertu v Hnojníku. Je mi 70 let, Vaši hudbu a písničky jsem vždy obdivoval a rád poslouchal, nyní po sobotním zážitku Vás obdivuji ještě více. Jste opravdu vyjímečný člověk, máte dar od pána Boha a snad jste i jeho posel. Vaše písně se mně vrývají do duše a naplňují mně příjemnými pocity.
Také to bude asi tím, že můj otec nás s matkou opustil v roce 1939, odešel do Jugoslávie za hlasem svého srdce, tam se stal velitelem partizánů bojujících proti Hitlerovi, po válce se tam oženil a já jsem se s otcem poprvé uviděl při oslavě jeho devadesátin. Krátce na to zemřel, zůstala mi jen vzpomínka na jeho vyprávění o Jugoslávii.
Miluji tuto zem, jezdím tam dvakrát do roka a hlavně miluji jejich písně, třeba Dalmatské. Považuji konkretně Chorvaty za nejlepší muzikanty mám doma celou fonoteku a myslím, že Vás neurazím, když si dovolím tvrdit, že máte velmi podobný styl písní a velmi mně nadchlo, že jste k sobě přijal hudebníka právě z těchto krajin. Hezky vám to spolu zpívá a přeji vám ať vám to spolu a s Vaší manželkou ještě dlouho vydrží.
Nakonec se Vám omlouvám, v tom Hnojníku jsem se posadil právě na tu židli z níž trčel hřebík, natrhl jsem si kalhoty, pořadatelé mi jí vyměnili za novou a tu s hřebíkem strčili pod podium. Řízením možná osudu jste si na ni sedl právě Vy.
Moc se omlouvám.
Miloslav L.
Třanovice
739 53 Hnojník


foto z koncertu ZLATÁ DESKA

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *