Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Vaše dopisy 2049 6530 / 01.01.2009 / Poslat odkaz příteli 
Těžko stručně říci, v čem byla - alespoň pro mne - všechna setkání i pracovní či neoficiální osobní schůzky s Tebou milá a přínosná.



Ahoj Jirko,
konečně jsem se dostal k tomu, abych se s Tebou spojil (zatím) alespoň touto virtuální formou, když už nám nějak ta plánovaná předloňská či loňská osobní setkání nevyšla.
Věřím však, že se naše cesty a životní "country" chodníčky - podle mně v lecčem hodně blízké - přece jen v dohledné době k sobě dostanou.
Těžko stručně říci, v čem byla - alespoň pro mne - všechna setkání i pracovní či neoficiální osobní schůzky s Tebou milá a přínosná.
Zůstává mi z nich mnoho hezkých vzpomínek a Tvoje melodie ve mě vždy rezonují tak, že mi je - i když povětšinou s nějakým nostalgickým či bolestivějším podbarvením - při nich příjemně.
Zatím hezké zbývající zimní dny přeje
Slávek J.
143 00 Praha 12 - Modřany

Slávek je můj dlouholetý kamarád. Je novinář a seděli jsme spolu a často besedovali o životě a tak… Dlouho jsme se neviděli, a když se zase po čase ozval, měl jsem radost.

foto z koncertu ZLATÁ DESKA – taky jsme zpívali Lásko, moja lásko
ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *