Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
Dopis Libora S. – 5693 / 23.03.2007 / Poslat odkaz příteli 
Libor S., který se s celou svojí pětičlennou rodinou zúčastnil našeho pobytu s modlitbou, chválou a uctíváním na Vysočině, nám napsal povzbuzující dopis. Věříme, že mnohé čtenáře našich stránek bude zajímat co prožil on a také všichni ostatní účastníci. Bylo nás 40 a těšíme se už teď na 2 prázdninové turnusy s chválou modlitbou a uctíváním.

Jeho týden na Vysočině
Tento konec února jsme celá rodina strávili školní jarní prázdniny spolu s jinými křesťany ve chvalách na Vysočině.
Celý týden připravili Zmožkovi ( jednoznačně vedeni naším Pánem ) s jejich týmem. Slovo Jeho v nadpisu však není o Zmožkových, ale o Něm.
Ten, kterému stačí říct Já jsem, pro nás všechny připravil nádherné chvíle strávené v Jeho přítomnosti. Znovu jsem se přesvědčil, že množství Boží přítomnosti je závislé na hladu, očekávání, touze a ochotě dát se Mu plně k dispozici.
A toto prostředí umocněné ochotou vzdávat plnou čest, slávu i chválu Našemu pánu uvolnilo moc Svatého Ducha na tom místě. Zažil jsem velmi intenzivní práci Ducha ve svém nitru, proměnu některých oblastí blíže k Ježíši a taky jsem viděl tyto věci v životech ostatních. Sláva Jemu !
Je pro mne velkým povzbuzením kolik nové a čerstvé svobody v Ježíši Kristu jsem mohl vidět v životech nás všech, kteří jsme toto setkání po 9 ti dnech opouštěli. Aby to nebyl nějaký idealistický pohled, musím s upřímností přiznat, že jsem také musel projít těžšími chvílemi, ale náš život s Pánem je o překonávání překážek a vítězný křesťan je šťastný !
Libor S.

foto z jubilejního koncertu JIŘÍ ZMOŽEK 65, který se konal v chrámu sv. Vincenta de Paul v Bratislavě

ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *