Spustit radio JZ | Spustit radio Dobrá Zpráva | - poslouchejte ZDARMA přímo ve Vašem počítači
MP3 ZDARMA - ZLATÁ STRÁNKA
KVÍZ #1  |  KVÍZ #2  |  KVÍZ #4  |  KVÍZ #5
KVÍZ ČESKÁ MLÁDEŽ  |  KVÍZ SLOVENSKÁ MLÁDEŽ
BIBLICKÝ KVÍZ PRO NÁROČNÉ
DĚTSKÁ SOUTĚŽ O CD ZDARMA
Chci informovat přátele o vašich kvízech >>
Pošlete odkaz na tuto stránku svému příteli >>
 

kliknutím zvětšíte fotografii
ÚVODOBJEDNÁVKOVÝ KATALOGKONCERTYVIDEORÁDIOTV JZHLASUJ A STAHUJZLATÁ STRÁNKATEXTY + AKORDYKONTAKT
/ 10.03.2006 / SLÁVA
a moc
JMÉNA JEŽÍŠ
Poslat odkaz příteli 
Dnes v noci, ještě před odjezdem na další slovenské turné, mi Bůh ukázal naléhavost sdílet se s Vámi na toto dnešní téma: Ježíš říká, že Otec pošle Ducha Svatého v JEHO jménu. Takže Duch svatý byl poslán ve jménu Ježíš. Ježíš jasně říká: On přijde (Duch Svatý) a On MĚ oslaví. Je stále a stále jasnější všem, kteří čtou toto téměř každodenní vyučování, že bez jména Ježíš není spasení. Prosím všechny, kteří čtou tyto řádky, aby toto naléhavé sdělení předávali všem svým přátelům (i nepřátelům). Neboť čas je blízko. 1. prosince 2005 začal rok přípravy na Pánovu slávu. Součástí této přípravy je oslava jména Ježíš. Tak mi to Bůh oznámil. Trénujme to, milovaní, bez přestání. Brzy to budeme ještě víc potřebovat. Neboť v žádném jiném jménu není spasení – jen ve jménu Ježíš.

Jan 14:24 Kdo mě nemiluje, nezachovává má slova. A slovo, které slyšíte, není moje, ale mého Otce, který mě poslal.
25 Toto vám pravím, dokud jsem s vámi
. 26 Ale Přímluvce, Duch svatý, kterého pošle Otec ve jménu mém, ten vás naučí všemu a připomene vám všecko, co jsem vám řekl.
27 Pokoj vám zanechávám, svůj pokoj vám dávám; ne jako dává svět, já vám dávám. Ať se srdce vaše nechvěje a neděsí!
28 Slyšeli jste, že jsem vám řekl: Odcházím - a přijdu k vám. Jestliže mě milujete, měli byste se radovat, že jdu k Otci; neboť Otec je větší než já.
29 Řekl jsem vám to nyní předem, abyste potom, až se to stane, uvěřili.
30 Již s vámi nebudu mnoho mluvit, neboť přichází vládce tohoto světa. Proti mně nic nezmůže.
31 Ale svět má poznat, že miluji Otce a jednám, jak mi přikázal. - Vstaňte, pojďme odtud!"

(Pokud není jinak uvedeno, jsou překlady z Českého ekumenického překladu - CEP).

Odpírači slávy jména Ježíš to mají opravdu těžké. Těžko mohou říct, že Ježíš je lhář. A Ježíš sám řekl, že Duch Svatý přijde a oslaví Jej. Dvě věci jsou zřejmé. Znovuzrozený člověk učinil Ježíše svým Pánem a vzývá Jeho jméno. Mám pro vás návrh, co kdybychom místo našich jmenin oslavovali Ježíše. Aspoň bysme si připomenuli, že oslava jména existuje. A tak já letos budu oslavovat 24.dubna nikoliv jméno Jiří, ale jméno Ježíš. Ostatně to bude stejné, jako každý den. Dnes budu oslavovat jméno Ježíš na cestě autem na Slovensko, večer při koncertě v Medzanech, zítra ve Vinném a v neděli ve Vranove nad Toplou. A potom v pondělí, v úterý, ve středu, ve čtvrtek…
10.3.2006 <333>< Jiří Zmožek
ZPĚT >
 Odkazy: PÍSNIČKOVÁ TELEVIZE JZ * NOVINKA JIŘÍHO ZMOŽKA NA CD * CESTA KE ŠTĚSTÍ - nové CD Jiřího a Marcely * PÍSEŇ VDĚČNOSTI * OTČE MŮJ * VIDEO * TEXTY PISNICEK + AKORDY *